Onze Diensten

U kunt keuze maken uit de onderstaande mogelijkheden

 

branding royal saint

Branding

Misschien wel het belangrijkste visitekaartje dat u heeft als ondernemer is uw eigen merk. Het laat zien wie u bent, wat u doet en welke doelgroep u wilt aanspreken. Bij Royal Saint zijn wij sterk om die vertaalslag voor u te maken.


Royal Saint is een full service bureau dat ondersteuning biedt, op zowel print als web en hier zowel de creatieve als de technische vaardigheden heeft om u te voorzien van hoge kwaliteit.

Of u uw merk nu op social media heeft staan, in de krant, op uw website, visitekaartje, presentatie, t-shirt of ergens anders.


Het belangrijkste is dat uw uitstraling te allen tijde behouden blijft, zodat mensen u altijd herkennen en u trots kunt zijn op uw eigen merk.

Wij zijn de enige lijn die u nodig heeft voor een merk, waarvan uw klanten iedere keer weer onder de indruk zijn.


Design

Royal Saint is op het gebied van design erg divers, wij leveren namelijk full-service design. Dat wil zeggen dat we van concept tot eindresultaat u kunnen ondersteunen, omdat wij niet alleen de creatieve vaardigheden hebben, maar ook de technische.


Zo ontwikkelen we graag uw verpakking, uw visitekaartjes, folders, flyers, social avatar, facebook campagne, etc… Niets is voor ons te gek, te klein of te groot. Wij ondersteunen u graag in alles, zodat u uw aandacht kan vestigen op hetgeen, waar u uw klanten mee kan helpen.


Van print tot alle digitale vormen, bij ons kunt u qua design terecht voor meerdere producten om uw boodschap over te brengen.

total branding

Webdesign

Uw website is één van de belangrijkste punten waar potentiële klanten uw gezicht kunnen zien.

Natuurlijk wilt u daarom ook dat uw unieke uitstraling goed zichtbaar is in het ontwerp ervan. Bij Royal Saint helpen we u graag met het maken van een design, uw website opzetten en beheren. Meerdere mogelijkheden zijn beschikbaar.

Marketing

Als ondernemer wilt u graag nieuwe en vaste klanten attenderen op nieuwe acties, nieuwe producten of nieuwe ontwikkelingen van uw onderneming. Dit kan via social media, e-mail, uw website, maar ook via geprinte media. Bij Royal Saint denken we graag met u mee. We bedenken het marketing concept en maken deze gereed voor alle platvormen, waarop u uw merk zichtbaar wilt hebben.

Zo helpen we van Royal Saint mee met de aankleding van uw sociale profiel, posts, e-mail, eigenlijk alles, zodat u krachtig zichtbaar bent voor uw doelgroep.

Presentaties & Animaties

Misschien één van de meest onderschatte mediavormen van deze tijd. Maar een presentatie of keynote kan u sterk helpen om uw toekomstige klant het wow effect te geven dat zij nodig hebben om voor uw product of dienst te kiezen.


Bij Royal Saint maken wij geen statische sheets die elkaar opvolgen. Wij maken keynotes die uw woorden versterken, uw klanten laten verbazen en uw concurrent in de schaduw zetten.

Dit kan zowel in de vorm van storytelling als product of dienstpresentaties.

Product Fotografie

Wanneer u een webshop heeft met productfoto’s zoals kleding, dan wilt u natuurlijk dat uw klanten goed kunnen zien wat ze kopen middels juiste productfotografie. Royal Saint heeft al meerdere jaren ervaring met productfotografie.

Bij Royal Saint fotograferen we het product, bewerken we het en zorgen ervoor dat het gebruikt kan worden in de webshop, maar ook voor bijvoorbeeld e-mailers of posts voor Facebook, zodat uw product goed zichtbaar is voor uw klanten.

product fotografie

Sfeer Fotografie

Wanneer u als ondernemer een boodschap of gevoel op uw website, marketing e-mail of sociale media post wilt overbrengen, dan is authentieke sfeerfotografie een essentieel element. Met sfeerfotografie laat u zien wie u bent, welke sfeer er bij u heerst of wat u belangrijk vindt. 


Royal Saint is gespecialiseerd in het benaderen van de juiste sferen middels design, maar ook door de juiste sfeerfotografie. Het is dan ook erg prettig, als ondernemer, dat u dit alles bij één partij kunt neerleggen.

Fotografie op Locatie

Heeft u een bruiloft, event of ander tafereel, waarbij u een fotograaf goed kan gebruiken zodat u het later kan gebruiken voor publicatie? Royal Saint biedt hier meerdere diensten voor, zodat u het meest uit uw fotograaf kan krijgen.

Prijs op aanvraag

Kunst verhuur

Tegenwoordig is kunst een ruim begrip en kan je al voor een laag bedrag iets halen. Echter zijn dit meestal werkjes, die niet authentiek zijn en totaal geen uitstraling biedt aan uw werkruimte. 


Royal Saint biedt voor ondernemers de mogelijkheid om authentieke kunst te huren uit onze eigen collectie en dat al vanaf 35,- euro per maand. Deze kunt u huren voor bepaalde tijd en als u weer iets nieuws op kantoor wilt dan is dat natuurlijk mogelijk.

Alle kunstwerken zijn geschilderd door Simon Dokman en de thema’s zijn divers. Ieder schilderij is met passie en aandacht geschilderd, dit is uiteindelijk ook terug te zien in ieder kunstwerk.

Wilt u echter na een tijd het schilderij kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk of wilt u een schilderij laten schilderen? Dan kunt u dat natuurlijk aanvragen bij Royal Saint.

Kunst verkoop

Bij Royal Saint kunt u terecht voor het kopen van schilderijen uit onze collectie, zodat u deze kan ophangen op uw kantoor, woonkamer of waar u het nodig heeft. 


Wilt u graag iets anders of een schilderij op maat gemaakt? Dan kunt u dat bij Royal Saint ook aanvragen. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van formaat en soort medium, waarmee gewerkt wordt. Wil u echter een concept illustratie voor marketing doeleinden? Dan is dat ook mogelijk, kijk hier voor de mogelijkheden.

Kunst op aanvraag

Tegenwoordig is kunst een ruim begrip en kan je al voor een laag bedrag iets goedkoops halen. Echter zijn dit werkjes die in meeste gevallen niet authentiek zijn en totaal geen uitstraling bied voor uw werkruimte. 


Royal Saint bied voor ondernemers de mogelijkheid om authentieke kunst te huren uit onze eigen collectie al vanaf 35 euro per maand. Deze kan u huren voor bepaalde tijd en als u weer iets nieuws op kantoor wil dan is dat natuurlijk mogelijk.

Alle kunstwerken zijn geschilderd door Simon Dokman en de thema’s zijn divers. Ieder schilderij is met passie en aandacht geschilderd, dit is uiteindelijk ook terug te zien in ieder kunstwerk.

Wil u echter na een tijd het schilderij kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk of wil u een schilderij laten schilderen? Dan kan u dat natuurlijk ook aanvragen bij Royal Saint.

Concept Illustratie

Heeft u een illustratie nodig voor uw marketing campagne, signing, cover, infographic, kerstkaart of iets anders? Royal Saint biedt hier meerdere oplossingen voor. Van concept tot eind kunt u bij ons terecht.